Bemutatkozás

A Berkenyei Taki Timi Korlátolt Felelősségű Társaság 2013-ban 100%-ban  Magyar családi vállalkozásként jött létre azzal a céllal, hogy egy megbízható, munkájára garanciát vállalló céget ismertessünk meg megrendelőinkkel.
Számunkra fontos a jó partnerkapcsolat kialakítása és a cégek közötti bizalom hosszú távú fenntartása. Legfontosabb feladatunknak a megrendelő igényeinek kielégítését tartjuk, amin megbízható dinamikus csapatunk folyamatosan dolgozik.
Az elmúlt évek alatt nagyon  felgyorsult az élet így a munkavégzés megköveteli a rugalmasságot ezért mi ezek alapján igazodunk a megrendelőinkhez.
Célunk a gyors, alapos, rugalmas és megbízható munkavégzés, melyet magas szintű technológiával, gépi eszközökkel és környezetbarát anyagokkal végzünk.
A takarítás, bejárónői feladatok ellátásában több, mint 10 éves szakmai gyakorlattal rendelkezünk, mind a cégvezetés, mind az alkalmazottak részéről. Kizárólag feddhetetlen előélettel, leinformálható háttérrel rendelkező emberekkel tevékenykedünk, hisz ebben a szakmában a megbízhatóság az egyik legfontosabb tényező!
A takarítás nem kizárólag munka, hanem elhivatottság cégünk minden dolgozója részére!
 
Referenciáink
Megrendelőink adatait bizalmasan kezeljük, ezért részletes referencialistánkat külön kérésre bocsájtjuk rendelkezésre!Szolgáltatásaink:
 
-magánlakások, irodák, nyaralók, társasházak részére
-napi,-heti,-havi,-kis- és nagytakarítások
-ablaktisztítás
-bejárónői szolgáltatások
-mosás, vasalás, bevásárlás
-idősek gondozása
-szőnyeg és kárpitos bútorok tisztítása
-gondnoki tevékenységek